Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

iLike the like button


Ένας λόγος επιτυχίας του facebook είναι το like button.Εκεί που κάνεις ισολογισμό ή παρουσίαση, πετάγεσαι στο παράθυρο του facebook και τσουπ πατάς ένα like στο link του Μήτσου που έβαλε Crystal Castles. Ο σατανικός κύριος Mark Zuckerberg, λέει χμμμ, πως να αυξήσω τα πλοκάμια του facebook? Ας πάρω το πιο δημοφηλές feature του, το like button και ας το βάλω σε όλες τις σελίδες που υπάρχουν εκεί έξω.
Ο κόσμος είναι συνηθισμένος στη χρήση του like και η αλήθεια είναι οτι πολλές φορές είχα ευχηθεί να υπάρχει το like σε κάποια blogs που βαριέμαι να αφήσω σχόλιο αλλά μου άρεσε το άρθρο.
Έτσι μπορείτε και εσείς να βάλετε το like button σε όποια σελίδα θέλετε ακολουθώντας απλά βήματα. Αναφέρω τον τρόπο για τον blogger, για τα υπόλοιπα υπάρχει το google.
1.Πηγαίντε Layout > Edit HTML και πατήστε το “Expand Widget Templates”
2.Κάτω ακριβώς από το τοποθετείστε το ακόλουθο: ( με < /> )
iframe allowTransparency='true' expr:src='"http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=" + data:post.url + "&layout=standard&show_faces=false&width=100&action=like&font=arial&colorscheme=light"' frameborder='0' scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:450px; height:40px;'

Και ετοιμο το like button!
Δείτε οπωσδήποτε το επεισόδιο South Park για το Facebook!

1 σχόλιο:

  1. Προσπάθησα να το βάλω και στο δικό μου blog
    αλλά μου βγάζει το εξής: Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure that all XML elements are closed properly.
    XML error message: Content is not allowed in trailing section.

    τι κάνω λάθος?:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή